GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Thiago Silva napušta PSG

Thiago Silva napušta PSG
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2020 / 22:54
Autor: SEEbiz / H

PARIZ - Kapetan francuskog prvaka PSG-a Thiago Silva odlazi iz kluba nakon što mu krajem lipnja istekne ugovor, potvrdio je pariški klub.

Brazilac Thiago Silva (35) u PSG je došao 2012. godine, a sportski direktor Leonardo ga je obavijestio da klub neće produžiti ugovor, koji istječe 30. lipnja.

To je veliko razočarenje za Brazilca, koji je karijeru htio završiti u PSG-u, a njegova supruga Isabele je nedvno izjavila da ne može zamisliti život izvan Pariza.

No, PSG je u velikim gubicima nakon koronavirusa, višim od 200 milijuna eura, a sezona je otkazana. pa su vlasnici kluba odlučili skresati plaće u visini od 300 milijuna eura. Thiago Silva je imao jednu od najvećih plaća u klubu, pa su se odlučili riješiti igrača, koji bi se mogao vratiti u brazilski Fluminense, odakle je došao u Europu.

Tagovi: Thiago Silva, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE