GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tko kaže da ne možeš biti i sit… i fit?

Tko kaže da ne možeš biti i sit… i fit?
PROMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2021 / 14:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U životu je najvažniji balans. Živjeti zdravo često podrazumijeva potrebnu samodisciplinu koja se stječe osvještavanjem i prihvaćanjem zdravih navika – od odabira zdravijih i nutritivno kvalitetnih namirnica do redovite tjelovježbe.

Upravo s tim ciljem, PIK šunke pokreću „I SIT… i FIT izazov“ u kojem možete osvojiti pametni sat i tablet.

KAKO DO SUPER NAGRADA

Sve što trebate napraviti je prijaviti se za sudjelovanje u natječaju na web stranici PIK Vrbovca do 31.3.2021. Na mail će vam stizati izazovi koje trebate objaviti na svom Instagram profilu, a kroz cijeli proces vode vas već dobro poznata lica sit i fit scene – trener Edin Mehmedović i nutricionistica Karmen Matković Melki.

Odvažite se i usvojite zdravije navike. PIK šunke će vam u svakom izazovu biti pomoć kao idealan sastojak u ukusnom i jednostavnom receptu, ali i izvrstan partner za sve koji treniraju i vode aktivan život.

UZ PIK ŠUNKE LAKO JE BITI I SIT… I FIT!

PIK Šunka u ovitku i PIK Kuhana šunka u sebi sadrže samo 2% masnoće, zbog čega su idealan odabir za sve one koji žele ukusno jelo, ali pritom paze na svoje tijelo. Izrađuju se od najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno. Ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Najbolje će doći do izražaja u osvježavajućim salatama, sendvičima, kajgani ili pak tjesteninama, a ulovite li sami sebe kako u ponoć stojite pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegnite za kojom šnitom.

Tagovi: PIK šunke, PIK Vrbovec, do Mehmedović, Karmen Matković Melki
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE