GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tottenham bez Kanea srušio City

Tottenham bez Kanea srušio City
DERBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.08.2021 / 19:41
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LONDON - Nogometaši Tottenhama pobijedili su Manchester City u susretu prvog kola nove sezone Premiershipa na svom stadionu rezultatom 1:0 i tako već na startu prvenstva zadali velike brige Pepu Guardioli.

Građani puno bolje otvaraju meč i već u prvih šest minuta imali su dvije odlične prilike, no prvo Fernandinho, a nakon toga i Cancelo nisu bili precizni. Domaći prvi put prijete u 25. minuti preko Lucasa, a do poluvremena izdvajamo još neuspješne pokušaje Mahreza na jednoj i Sona na drugoj strani.

Ključni trenutak susreta dogodio se u 55. minuti kada je Son nakon lijepog soloprodora šutirao prema golu Edersona, a lopta je na putu prema mreži zbunila brazilskog golmana i na kraju su Pijetlovi došli do vodstva, kasnije će se ispostaviti i pobjede i osvajanja tri boda.

Manchester Cityju je ovo drugi vezani poraz nakon što su nedavno izgubili od Leicestera susret Community Shielda, a iako je klub za 117 miliona eura doveo Jacka Grealisha iz Aston Ville, Građani nikako ne mogu uhvatiti pravu formu i pokazati prepoznatljivu ubitačnost u napadu.

Tagovi: Tottenham, Harry Kane, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE