GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tottenham dobro prošao dovođenjem Balea

Tottenham dobro prošao dovođenjem Balea
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2020 / 15:12
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Gareth Bale jučer je stigao u London i sastao se s čelnicima Tottenhama, koji bi danas trebao objaviti njegovu posudbu iz Reala.

The Sun piše kako su Spursi s Realom dogovorili ostatak goleme Baleove plaće, koji će preuzeti, te prilično jeftinu odštetu od 13 milijuna eura za jednogodišnju posudbu. Ako sve prođe u redu, posudba bi se mogla produljiti na dvije godine, odnosno sve do isteka Baleovog ugovora s Realom.

Bale je na dolasku, pišu Englezi, djelovao sretno i zadovoljno dok su mu deseci Tottenhamovih navijača pjesmom skandirali "Gareth Bale je rođen da igra za Spurse".

Bale bi tako trebao postati drugi igrač Reala koji je ovog ljeta stigao u Tottenham. Spursi su već kupili 23-godišnjeg lijevog beka Sergia Reguilona za 27 milijuna eura. Španjolac je potpisao petogodišnji ugovor.

Tagovi: Tottenham, Garteh Bale, Real Madrid, Sergio Reguilon
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE