GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tragedija: Bivši igrač Chelsea i Newcastla pronašen mrtav ispod ruevina

Tragedija: Bivši igrač Chelsea i Newcastla pronašen mrtav ispod ruevina
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.02.2023 / 08:42
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ANKARA - Tužne i tragične vijesti stižu nam iz Turske. Bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea, 31-godišnji Christian Atsu, pronađen je u ruševinama nakon potresa koji je prošli tjedan pogodio Tursku, ali nažalost nije preživio, javljaju turski mediji .

Vijest je objavio njegov agent Murat Uzunmehmet koji je na Twitteru objavio da je nogometaš iz Gane pronađen i da je mrtav.

Iako je svega nekoliko sati nakon potresa kružila glasina kako je Atsu pronađen, brzo su mediji demantirali tu informaciju. Ganski nogometaš dan prije potresa bio je jedini strijelac u 1:0 pobjedi Hatayspora nad Kasimpasom u turskoj Superligi.

Karijeru je započeo u Porta, iz kojeg je 2013. godine prodan u Chelsea. U Londonu se nije naigrao, bio je na brojnim posudbama, a naposljetku ga je otkupio Newcastle te se ondje zadržao od 2016. do 2021. godine. U Tursku je stigao početkom ove sezone iz saudijskojg Al-Raeda. Za reprezentaciju Gane zaigrao je 65 puta i u devet je navrata bio strijelac.

Tagovi: Christian Atsu, Chelsea, Newcastle
PROČITAJ I OVO
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE