GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tri engleska velikana žele Sosu

Tri engleska velikana žele Sosu
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2022 / 08:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Borna Sosa je trenutno jedan od najtraženijih nogometaša na tržištu. Hrvatski reprezentativac i lijevi bočni Stuttgarta oduševljava svojim igrama u Njemačkoj, a s obzirom na to da su mu tek 24 godine te da je sada pravo vrijeme za to da prvi put napravi transfer u neki od top klubova, pokrenula se i ta priča.

Engleski mediji detaljno pišu o Sosi otkako je još krajem prošle godine interes za njega izrazio Chelsea. Londonsku momčad trenira Thomas Tuchel, njemački stručnjak i bivši trener Borussije Dortmund koji jako dobro poznaje tamošnje tržište. Sosu smatra sjajnim rješenjem za lijevi bok svoje momčadi jer mu treba bek koji je navikao igrati u sustavu s tri braniča kako bi zamijenio Marcosa Alonsa, piše Index.

Osim Chelseaja, za hrvatskog reprezentativca s trenutnim sezonskim učinkom od dva gola i pet asistencija zainteresirana su još dva londonska kluba. To su Tottenham i Arsenal. Od tri spomenuta kluba Tottenham prema pisanju Football Londona ima najmanje šanse da zaključi posao koji bi trebao biti težak oko 30 milijuna eura, ali je zato Arsenal u povoljnoj situaciji.

Kako pišu Englezi, Arsenal ima i tajno oružje kojim Chelsea i Tottenham ne raspolažu. Sosa, kojem ugovor sa Stuttgartom istječe tek u ljeto 2025., cijele sezone u njemačkom klubu igra uz nogometaša kojeg engleski mediji zovu tajnim agentom Arsenala.

Riječ je o grčkom braniču Konstantinosu Mavropanosu koji ondje igra kao posuđeni igrač Arsenala. Navodno je Mavropanos imao puno pozitivnih stvari za reći o svom vremenu na Emiratesu, a kojima bi motivirao Sosu da odabere Arsenal te je hrvatski branič zapravo najbliže tome da uskoro zaigra pod vodstvom Mikela Artete.

Tagovi: Borna Sosa, Arsenal, Stuttgart, Chelsea, Tottenham, Thomas Tuchel
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE