GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tucak nakon ispadanja od Crne Gore: Tuga, što reći...

Tucak nakon ispadanja od Crne Gore: Tuga, što reći...
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.07.2023 / 18:25
Autor: SEEbiz
TOKIO - Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je od Crne Gore 12:13 u osmini finala Svjetskog prvenstva u Japanu i ispala je s turnira. Utakmicu su u kratkim izjavama za HRT prokomentirali izbornik Ivica Tucak te igrači Ivan Krapić i Jerko Marinić-Kragić.

"Veliki broj isključenja, ostali smo bez igrača u rotaciji. Ne znam napamet, ali otprilike pet golova smo primili na isteku protivničkog napada, to se ne smije dogoditi. Tako su se poklopile stvari. Bili su bolji, valja čestitati, a nama tuga, što reći...", rekao je Tucak.

"Ne možemo biti zadovoljni igrom, a još manje rezultatom. Previše primljenih golova po meni, trebat će vremena za dublju analizu, ali šok za nas", izjavio je Krapić.

Marinić-Kragić: Najgore je što je izgledalo kao da žele pobjedu više od nas
"Čestitao bih ekipi Crne Gore, danas su bili bolji i čvršći, na trenutke je izgledalo kao da žele pobjedu više od nas, to je najgore od svega. Ušli smo loše, cijelo vrijeme smo se vraćali i na kraju se i vratili, ali nismo ih uspjeli i slomiti", rekao je Marinić-Kragić.

Tagovi: Ivica Tucak, hrvatska vaterpolska reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE