GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tucak objavio popis kandidata za EP

Tucak objavio popis kandidata za EP
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.07.2022 / 16:15
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - Izbornik hrvatske muške vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je širi popis od 22 igrača s kojima će uskoro započeti pripreme za nastup na Europskom prvenstvo, koje će se održati u Splitu od 27. kolovoza do 10. rujna.

U odnosu na momčad koja je igrala na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, na kojemu je Hrvatska zauzela četvrto mjesto, nema više prvog centra, 36-godišnjeg Josipa Vrlića. Vrlić je nakon SP-a razgovarao s izbornikom Tuckom te se uzevši u obzir svjesnost napornih predstojećih priprema, a u spoju sa svojom dobi, zahvalio izborniku iskazavši da nije više spreman doprinositi na najvišoj razini koja je potrebna reprezentaciji.

Na popisu nema niti Hrvoja Benića koji je zbog ozljede ramena preskočio i SP, no u kada se vratio vratar Ivan Marcelić kojeg zbog ozljede nije bilo u Mađarskoj.

REPREZENTACIJA HRVATSKE:

VRATARI: Marko Bijač (Olympiacos), Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje), Ivan Marcelić (Jadran), Jerko Jurlina (Mladost)
CENTRI: Ivan Krapić (Noisy-le-Sec), Lovro Paparić (Vouliagmeni), Branimir Herceg (Mladost), Antonio Dužević (Jadran)
BRANIČI: Rino Burić (Jadran), Marko Žuvela (Jug Adriatic osiguranje), Matias Biljaka (Mladost), Kristijan Milaković (De Akker Bologna)
NAPADAČI: Luka Bukić (Jadran), Loren Fatović (Jug Adriatic osiguranje), Konstantin Harkov (Brescia), Ante Vukičević (Marseille), Franko Lazić (Mladost), Jerko Marinić Kragić (Jadran), Andrija Bašić (Waspo 98 Hannover), Dario Rakovac (Mladost), Filip Kržić (Jug Adriatic osiguranje), Ivan Domagoj Zović (bez kluba)

Tagovi: Ivica Tucak, Josip Vrlić, Hrvoje Benić, Luka Bukić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE