GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tucak: Tek sada dolaze najbitnije utakmice

Tucak: Tek sada dolaze najbitnije utakmice
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.07.2021 / 10:13
Autor: SEEbiz
TOKIO - Hrvatski vaterpolisti u 4. kolu olimpijskog turnira u Tokiju pobijedili su branitelja naslova Srbiju 14:12 i osigurali plasman u četvrtfinale te će u ponedjeljak protiv Španjolske igrati za prvo mjesto u skupini.

Bila je ovo repriza olimpijskog finala iz Rija prije pet godina, u kojem je pobijedila Srbija, ali posljednji vaterpolski klasik pripao je momčadi Ivice Tucka.

"Nemojmo ovo nazivati velikom, nego značajnom pobjedom za nas. Matematički smo unutra, ostvarili smo prvi cilj. Nakon poraza ove dvije pobjede pokazale su da vrijedimo puno, ali nema euforije, tek nam dolaze najbitnije utakmice. Sa Španjolskom igramo za prvo mjesto, ali ono nije bitno jer se u drugoj skupini svašta događa", rekao je Tucak i posebno zahvalio Paolu Obradoviću koji igra unatoč ozljedi.

Imala je Hrvatska i pet golova prednosti, ali u završnici je dopustila Srbiji da ublaži poraz.

"Crne rupe događaju se svima u svakom sportu, nitko ne igra od početka do kraja savršeno kao stroj. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, napadački nas je bio pun bazen, moćni obrambeno. Čestitke momcima, čvrsto smo s nogama na tlu, imamo velike šanse, ali moramo se dobro pripremiti", rekao je izbornik koji se zasad nije želio osvrtati na suđenje, iako je Hrvatska imala dvostruko više isključenja.

"Ne znam zašto nama isti gospodin sudi već treći put. Sudili su kako misle da znaju". rekao je Tucak.

Tagovi: Ivica Tucak, hrvatska vaterpolska reprezentacija, Paulo Obradović
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE