GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor izborio bod u Napulju

Tudor izborio bod u Napulju
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2021 / 20:24
Autor: SEEbiz / H
NAPULJ - Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Napoli na svom je stadionu "Diego Armando Maradona" u susretu 12. kola odigrao 1-1 (1-1) s Veronom, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Gosti iz Verone poveli su preko svog sjajno raspoloženog napadača Simeonea (13) koji je odlično reagirao na ubacivanje Baraka, no samo pet minuta potom poravnao je Di Lorenzo (18). Na veliko iznenađenje, nakon 18. minute rezultat se više nije mijenjao.

Verona je susret okončala sa samo devet igrača na terenu jer su u završnici isključeni Bessa u 88. minuti te bivši hrvatski reprezentativni napadač Nikola Kalinić u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Kalinić je u igru ušao u 84. minuti te je za samo devet minuta dobio dva žuta kartona. Boško Šutalo i Ivor Pandur ostali su na klupi Verone.
Napoli, koji je igrao u posebnim dresovima s likom Diega Maradone na prsima povodom godišnjice smrti velikog Argentinca, sada ima 32 boda, jedan više od drugog Milana koji od 20.45 sati igra gradski derbi s prvakom Interom. Verona je 10. sa 16 bodova.

Lazio je istovremeno sigurno sa 3-0 (2-0) kao domaćin svladao slabašnu Salernitanu. Strijeci za rimski sastav bili su Immobile (31), Pedro (36) i Luis Alberto (68).

Toma Bašić igrao je od 78. minute za Lazio koji je sada peti sa 21 bodom, dok je Salernitana ostala pretposljednja sa sedam bodova.
Ranije u nedjelju Venezia je iznenadila Romu svladavši ju na svom terenu sa 3-2 (1-2) u još jedoj utakmici punoj preokreta. Caldara (3) je doveo Veneziju u vodstvo, Šomurodov (43) i Abraham (45+2) su u završnici prvog dijela okrenuli u vodstvo Rome, ali su Amaru (65-11m) i Okereke (75) osigurali velike bodove domaćima.

Venezia je sada 15. sa 12 bodova, dok je Roma peta sa 19.

Na vrhu su Napoli i Milan sa po 31 bodom.

Tagovi: Napoli, Igor Tudor, Verona, Giovanni Simeone
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE