GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor kandidat za klupu Napolija

Tudor kandidat za klupu Napolija
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.11.2023 / 18:30
Autor: SEEbiz
NAPULJ - Aktualni prvak Napoli je nakon neočekivanog domaćeg poraza od Empolija (0:1) odlučio izvijestiti navijače o novim koracima.

Predsjednik Aurelio De Laurentiis navodno je dao naslutiti smjenu trenera Rudija Garcije, a prema prvim glasinama radi se o legendi talijanskog i svjetskog nogometa - Fabiju Cannavaru.

Predsjednik je odlučio da je vrijeme za promjene nakon razočaravajućeg remija Lige prvaka (1:1) s Union Berlinom sredinom tjedna te nakon spomenutog poraza od 17. momčadi Serie A.

Garcia je iznenađujuće iz udarne momčadi izbacio Kviču Kvaratskheliju, Piotra Zielinskog i Natana, prebacivši se na formaciju 4-2-3-1 s Giovannijem Simeoneom uz podršku Giacoma Raspadorija.

Nije to baš dobro funkcioniralo jer se već u prvome poluvremenu vidjelo da nešto ne štima pa se francuski stručnjak brže-bolje vratio na 4-3-3 od 55. minute. Čak ni time nije uspio optimizirati igru, što je kaznio Viktor Kovalenko pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Prema Football Italia, predsjednik De Laurentiis u nedjelju je još jednom otišao u svlačionicu na poluvremenu, a već je bio učinio isto u nekoliko nedavnih utakmica, uključujući i spomenuti susret s Union Berlinom.

De Laurentiis je potom objavio silenzio stampa (odluka da se novinama privremeno uskrate informacije, op. a.) te je zabilježeno da je u nedjelju na tribinama sjedio pored braće Fabija i Paola Cannavara.

Cannavaro je rođeni Napolitanac, proizvod Napolijeve akademije koji je ostvario zavidnu karijeru, osvojivši 2006. s Italijom naslov svjetskog prvaka, kao i Zlatnu loptu.

Fabio je u veljači 2023. raskinuo suradnju s Beneventom (tada Serie B, od ove sezone Serie C), gdje mu je Paolo radio kao pomoćnik.

Tagovi: Igor Tudor, Napoli
PROČITAJ I OVO
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE