GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor krivi buku i galamu za primljeni gol u zadnjim sekundama

Tudor krivi buku i galamu za primljeni gol u zadnjim sekundama
RAZOČARANI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2022 / 08:06
Autor: SEEbiz / index.hr
MARSEILLE - Olympique Marseille Igora Tudora poražen je rezultatom 1:2 protiv Tottenhama na Velodromeu u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka i tako je ispao iz Europe.

Do posljednjih sekundi imali su rezultat 1:1 koji ih je kao treću ekipu u grupi vodio u nokaut-fazu Europa lige, ali gol Pierra-Emila Hobjerga u zadnjim sekundama zakucao ih je na dno tablice.

"U zadnjim minutama vladala je potpuna pomutnja, bilo je galame. Nažalost, to nas je koštalo. Na kraju sam tražio od igrača da ne idu previše naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke, riječi nisu dopirale do mojih nogometaša. Oni su jednostavno samo htjeli postići pogodak", rekao je Tudor koji je bio vidno uznemiren i razočaran nakon teškog poraza.

Hrvatski trener tvrdi da zbog buke nije mogao prenijeti svojim igračima instrukcije u posljednjim minutama.

"Nisu čuli, bilo je puno buke. Nismo se zamarali s ostalim rezultatima u skupini. Htjeli smo da igrači mislima ostanu isključivo u igri te da ne razmišljaju o ostalim okolnostima", rekao je Tudor. Osvrnuo se potm na prvi Tottenhamov gol. "Nismo dobro krenuli u drugu trećinu. Primili smo gol, zatim smo opet počeli dominirati, ali bilo je kasno. To je jednostavno nije bilo dovoljno."

Objasnio je i uvođenje Seada Kolašinca u utakmicu. "Ušao je jer je napadački orijentiran igrač. Generalno smo pokušali biti dosta ofenzivniji, pogotovo pritom mislim na ulazak Cengiza Undera. Sve bi bilo drugačije da je Kolašinac zabio - onda bi nastavili u Ligi prvaka."

Tudor je na kraju ipak rekao da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu.

"Gledajte, odigrali smo dobru utakmicu protiv vrlo jakog protivnika. No, to nije bilo dovoljno. Trenutno nam ne ništa ide u prilog i nogomet nam ne daje ni malo od onoga što smo objektivno zaslužili. To me strahovito živcira, ali me i čini tužnim."

Tagovi: Igor Tudor, Olympique Marseille, tottenham, Sead Kolašinac
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE