GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor među kandidatima za klupu Juventusa

Tudor među kandidatima za klupu Juventusa
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.03.2021 / 08:07
Autor: SEEbiz / Index.hr
TORINO- Prema pisanju talijanske La Repubblice, Juventus nema dovoljno novca da plati dovođenje Jurgena Kloppa ili Pepa Guardiole pa se okrenuo jeftinijim alternativama.

Talijanski medij uvjeren je da je Andrea Pirlo bivši na klupi talijanskog prvaka, ali tvrdi da potraga za novim trenerom i dalje traje te da je svedena na tri imena.

Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi i Luciano Spalletti su treneri koji bi ovog ljeta mogli preuzeti Juventus. Okidač za promjene u Juventusu bio je nedavni poraz od Beneventa u Serie A koji su čelnici kluba doživjeli kao sramotu i odlučili presjeći.

Talijanski prvak trenutno zaostaje deset bodova za vodećim Interom i izvjesno je da neće obraniti naslov, ali Juventus ne želi odmah otpustiti Pirla.

Ipak, ako Juventus veže još loših rezultata, La Repubblica piše da će Pirlo dobiti otkaz. Ekipu bi u tom slučaju do kraja sezone vodio Igor Tudor, a onda bi u klub došao novi trener.

Osim što je gubitak naslova udarac na Juventusov renome, on će se osjetiti i financijski jer klub nije u sjajnoj situaciji. U veljači je objavljeno kako je protekla godina završena s minusom od 113 milijuna eura pa nema prostora za dovođenje velikih imena.

Tagovi: Igor Tudor, Juventus, andrea Pirlo, Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi, Luciano Spalletti, Pep Guardiola, Jurgen Klopp
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE