GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor nadmudrio Mourinha

Tudor nadmudrio Mourinha
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2021 / 20:32
Autor: SEEbiz / H
VERONA - Hrvatski nogometni trener Igor Tudor odlično je startao na klupi Verone, u susretu 4. kola talijanskog prvenstva na domaćem je terenu svladao Romu sa 3-2 (0-1).

Uoči ovog dvoboja Verona je bila bez bodova, dok je Roma, koju od ove sezone vodi karizmatični Jose Mourinho, imala stopostotni učinak. Nakon prvih 45 minuta goti su i vodili lijepim pogotkom petom Pellegrinija (36). No, početkom nastavka Verona je preokrenula preko Baraka (49) i Caprarija (54), na 2-2 je nespretnom reakcijom pred svojim golom poravnao Ilić (57-ag), ali njegovu pogrešku ispravio je kapetan Faraoni (63) izvrsnim pogotkom za konačnih 3-2.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić igrao je za Veronu od 54. minute.

Ovom pobjedom Verona je skočila na 14. mjesto s tri boda, dok je Roma propustila preuzeti čelo ljestvice, ostala je na devet bodova, jednom manje od prvog Intera.

Šok-terapija trenerskom smjenom upalila je i u Cagliariju koji je pod vodstvo Waltera Mazzarija osvojio bod na gostovanju kod Lazija u Rimu odigravši 2-2. Lazio je poveo golom Immobilea (45), Joao Pedro (46) i Balde (63) su okrenuli na 1-2, da bi Cataldi (83) postavio koačnih 2-2.
Za Cagliari, koji je ostao 18., ovo je drugi bod u sezoni, dok je Lazio šesti sa sedam bodova.

Hrvatski stoper Martin Erlić zbog ozljede zadnje lože lijeve noge morao je biti zamijenjen u 23. minuti utakmice u kojoj je Spezia kao gost svladala Veneziju sa 2-1 (1-0). Spezia je povela golom Bastonija (14), na 1-1 poravnao je Ceccaroni (59), da bi u posljednjoj minuti sudačke nadoknade Bourabia (90+4) izvanrednim udarcem s više od 20 metara osigurao tri boda za gostujući sastav. Spezia je ovom pobjedom skočila na 13. mjesto s četiri bda, jednim više od 16. Venezije.

Ranije u nedjelju Sampdoria je s uvjerljivih 3-0 (1-0) kao gost svladala Empoli. Dvostruki strijelac bio je Caputo (31, 52), a konačni rezultat postavio je Candreva (70). Sampdoria je 11. s pet bodova, dok je Empoli 17. s tri.

Tagovi: Igor Tudor, Verona, Jose Mourinho, Nikola Kalinić
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE