GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tudor za rođendan dobio najljepši poklon

Tudor za rođendan dobio najljepši poklon
POBJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2023 / 08:43
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MARSEILLE - Marseille Igora Tudora slavio je u 31. kolu francuskog nogometnog prvenstva na domaćem terenu protiv Troyesa 3:1.

Na taj način su igrači Marseillea hrvatskom stručnjaku poklonili pobjedu za njegov 45. rođendan.

"Ovo je bio sjajan poklon, hvala mojim igračima. Mogli smo zabiti i više golova, a na kraju smo jedan primili. Ali bila je to ozbiljna utakmica s puno prilika za nas. Vitinha je zabio dva gola, donio je svježinu i energiju, nešto što nam svakako treba za budućnost", rekao je Tudor nakon utakmice.

Bila je to Marseilleu 19. ovosezonska pobjeda i trenutno su na 64 osvojena boda, s osam bodova zaostatka za liderom PSG-om. Samo jedno u povijesti nakon uvođenja bodovanja pobjede s tri boda je Marseille imao više bodova u ovoj fazi sezone, 65 tijekom sezone 1998/99.

"Chancel Mbemba je bio dobar, Issa Kabore također, ukupno gledano je to bila dobra izvedba. Tijekom sezone nismo pobijedili pet puta kod kuće protiv momčadi koje različito stoje na ljestvici. Ovog puta je naš pristup bio dobar, svi su željeli doprinijeti momčadi. Pokazali smo karakter, kvalitetu i želju da napravimo sjajne stvari", zaključio je hrvatski trener.

Tagovi: Igor Tudor, Olympique Marseille
PROČITAJ I OVO
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
TRANSFERI
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
DORTMUND - Mediji prenose da je 16-godišnji Ekvadorac Justin Lerma novo pojačanje njemačkog nogometnog velikana Borussije Dortmund.
Wolvesi obranom slomili Jokića i Nuggetse
NBA PLAYOFF
Wolvesi obranom slomili Jokića i Nuggetse
DENVER - NBA prvaci Denver Nuggetsi izgubili su na domaćem terenu i drugu utakmicu polufinala Zapadne konferencije od Minnesota Timberwolvesa 80:106.
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Španjolac Chechu Mulero od sljedeće će sezone biti sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Olimpija, objavili su Ljubljančani na internetskoj stranici. Na toj će poziciji zamijeniti Vlada Ilievskog kojemu na kraju ovog natjecateljskog roka istječe ugovor.
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE