GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Turski investitori napustili NK Čelik, tvrde da su prevareni

Turski investitori napustili NK Čelik, tvrde da su prevareni
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2020 / 13:07
Autor: SEEbiz / H
ZENICA - Turski investitori povukli su se iz nogometnog kluba Čelik iz Zenice tvrdeći da su prevareni, jer nikada nisu upisani kao 70-postotni vlasnici bosanskohercegovačkog prvoligaša.

Predsjednik NK Čelika i predstavnik turske "Han Grupe" Aydin Olgun je na službenom Instagram profilu kluba objavio video u kojemu je poručio da ključeve i pečat kluba vraćaju Zenici.

"Saznao sam da ja uopće ne posjedujem 70 posto upravljačkih prava te da sam doveden u zabludu i prevaren. Pojedinci u klubu su krivotvorili čitav niz ugovora i zlouporabili moje povjerenje“, rekao je u obraćanju Olgun.

Pojasnio je kako je u klubu uništavana i skrivana dokumentacija o čemu je obaviještena i policija. "Ovo činim da bih pomogao NK Čelik kako bi se napokon otkrile prevare i da se jasno identificiraju ljudi koji su doveli Čelik u ovu situaciju", rekao je Olgun.

Na Skupštini zeničkog Čelika početkom 2018. dogovoreno je da turski investitori postanu 70-postotni vlasnici kluba, dok su 20 posto udjela trebali preuzeti vjerovnici, a po pet posto trebali su zadržati Grad Zenica i Nogometni klub Čelik. To međutim nikada nije realizirano, jednako kao niti obećanje turskih investitora da izgrade dva pomoćna terena, ustroje nogometnu akademiju, te osiguraju europsku perpsektivu kluba iz Zenice.

Prvenstvo BiH je prekinuto zbog koronavirusa, a Čelik se nakon 22 kola nalazi na predzadnjem, 11. mjestu, i prijeti mu ispadanje iz elitnog natjecanja u BiH.

Tagovi: NK Čelik, Han Grupa, Aydin Olgun
PROČITAJ I OVO
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
Navijači Dinama dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje
DOČEK
Navijači Dinama dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje
ZAGREB - Dinamo je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva.
Preminuo César Luis Menotti
IN MEMORIAM
Preminuo César Luis Menotti
BUENOS AIRES - U 86. godini života, umro je slavni nogometni trener César Luis Menotti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE