GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Turski mediji: Dalić odlazi u Fenerbahče

Turski mediji: Dalić odlazi u Fenerbahče
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2021 / 09:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Gotovo su svi turski mediji za vrijeme utakmice između Hrvatske i Češke plasirali senzacionalnu vijest da hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon Eura sigurno preuzima Fenerbahče! Navodno je sve već dogovoreno, Dalić je pristao i samo se čeka da Hrvatska završi svoj nastup na EP-u.

Čelnici turskog velikana Fenerbahčea posljednjih tjedana intenzivno traže novog trenera, a ako je vjerovati turskim medijima pronašli su ga na klupi Hrvatske! Da, u trenutku dok je Hrvatska na Hampden Parku u Glasgowu vodila bitku s Česima, tisućama kilometara istočnije većina je medija objavila kako je Zlatko Dalić novi trener Fenerbahčea!

Pojedini mediji samo donose kako je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije najveći favorit je za preuzimanje slavnog turskog kluba te kako je predsjednik Fenerbahčea Ali Koc već kontaktirao Zlatka Dalića. Neki idu tako daleko te prenose informacije iz izvora bliskih klubu koji tvrde da su Koc i Dalić već dogovorili su većinu uvjeta te da hrvatski izbornik odmah nakon što Hrvatska završi nastup na Euru preuzima klupu momčadi iz Istanbula!

'Možemo objaviti da je Zlatko Dalić prvi na listi za novog trenera Fenerbahčea. Hrvatski izbornik, koji sa svojom reprezentacijom u ovom trenutku nastupa na Euru, i predsjednik Fenera Ali Koc već su dogovorili sve detalje. Dalić će preuzeti momčad po završetku Europskog prvenstva. Fener je s hrvatskim stručnjakom precizirao praktički sve detalje i, ne dogodi li se nešto nepredviđeno, možemo reći da će Dalić povesti momčad u novu sezonu', objavio je portal Sozcu.

Realno, gdje ima dima, ima i vatre. Dalić se još prošle godine spominjao u kombinacijama za trenera Fenerbahčea, ali su pandemija koronavirusa te odgoda Eura zaustavili taj dogovor.

O svemu se na kraju morao očitovati i sam izbornik Zlatko Dalić. Sigurno je da ni njemu ovo nije draga tema, posebice u trenutku kad se Hrvatska bori za plasman u osminu finala. Ovakve ga situacije mogu dodatno uznemiriti i izbaciti iz takta, a to nam baš nije potrebno.

Dakle, odlazi li Zlatko Dalić nakon Eura u Fenerbahče?

'Nemam pojma o tome... U ovom trenutku gledam samo Škotsku i kako bi prošli dalje', odgovorio je hrvatski izbornik koji s HNS-om ima ugovor do završetka Svjetskog prvenstva 2022. godine. No, njegov će ostanak na klupi 'vatrenih' definitivno ovisiti o uspjehu na ovom Europskom prvenstvu. A za sada to ne izgleda baš sjajno...

Tagovi: Zlatko Dalić, Fenerbahče, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE