GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U srijedu se opet igra nogomet u Portugalu

U srijedu se opet igra nogomet u Portugalu
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.06.2020 / 13:33
Autor: SEEbiz / H
LISABON - U srijedu se nastavlja nogometno prvenstvo u Portugalu i to nakon tri mjeseca stanke zbog pandemije korona virusa.

Prvenstvo se nastavlja utakmicom u kojoj vodeći Porto igra na gostovanju protiv Famalicaoa, a taj susret je već izazvao brojne kontroverze jer su navijači Porta najavili da će se u velikom broju okupiti ispred stadiona. Gledatelji ne smiju na stadion, a portugalske zdravstvene službe objavili su da se navijači ne smiju okupljati ispred stadiona, kao i kafićima i drugim mjestima gdje bi gledali TV prijenos.

U Portugalu je još na snazi mjera kojom se zabranjuje okupljanje više od 200 osoba, a još su velika ograničenja u javnom prijevozu.

Portugalska vlada nedavno je obznanila da će tamošnja liga, klubovi i nogometaši morati preuzeti punu odgovornost za sve moguće posljedice po javno zdravlje zbog povratka nogometa. Portugalska liga trebala se nastaviti prije tjedan dana, ali su kasnile rigorozne inspekcije stadiona i testiranje svih sudionika.

Dokraja prvenstva je ostalo još 10 kola, a aktualni prvak Benfiva zaostaje bod za vodećim Portom. Druga portugalska liga, kao i ostala nogometna natjecanja u zemlji, osim Kupa, otkazani su.

Tagovi: Portugal, nogometno prvenstvo Portugala, Porto, Benfica
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE