GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UEFA: Finale Lige prvaka u Istanbulu unatoč novom lockdownu u Turskoj

UEFA: Finale Lige prvaka u Istanbulu unatoč novom lockdownu u Turskoj
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2021 / 18:59
Autor: SEEbiz / H
ŽENEVA - UEFA je potvrdila u petak da računa da će se finale Lige prvaka 29. svibnja igrati u Istanbulu unatoč tome što je pandemija Covida-19 u Turskoj uzrokovala treće zatvaranje koje je na snazi od četvrtka.

Prema francuskom RMC Sportu kao i britanskom "Daily Mailu", UEFA je čak razmatrala mogućnost da preseli finale negdje drugdje zbog zdravstvenih razloga.

"Finale će se igrati u Istanbulu 29. svibnja, ali uz ograničeni broj gledatelja. Dobili smo uvjerenje da je zatvaranje u Turskoj privremeno, do 17. svibnja i da neće utjecati na utakmicu", objavila je UEFA.

"UEFA će nastaviti surađivati s turskim nogometnim savezom, lokalnim i nacionalnim vlastima kako bi organizirala utakmicu u sigurnim uvjetima", dodaje europska nogometna federacija, napominjući kako će informacije o kapacitetu stadiona biti objavljene kasnije.

S najvećim brojem zaraženih u Europi Turska je u četvrtak navečer ušla u novi lockdown sa zatvaranjem svih tvrtki koje nisu neophodne za život i s ograničavanjem kretanja između regija.

Finale Lige prvaka, koje bi se trebalo igrati na stadionu Atatürk, i prošle se godine trebalo održati u Istanbulu, ali je zbog pandemije UEFA promijenila planove i organizirala "Final 8" u Lisabonu u kolovozu.

U finalu će se susresti pobjednici ogleda Real Madrid -Chelsea (1-1) i PSG - Manchester City (1-2).

Tagovi: UEFA, Liga prvaka, Istanbul, Turska, lockdown
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE