GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ugledni francuski dnevnik u idealnu momčad SP-a stavio trojicu Hrvata

Ugledni francuski dnevnik u idealnu momčad SP-a stavio trojicu Hrvata
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2022 / 08:48
Autor: SEEbiz / index.hr
PARIZ - Pariški LEquipe je sastavio idealnu momčad Svjetskog prvenstva, a u njoj se nalaze Dominik Livaković, Joško Gvardiol i Luka Modrić.

Ugledni francuski list na gol je postavio hrvatskog vratara ispred Argentinca Emiliana Martineza, kojeg je FIFA proglasila najboljim vratarom Svjetskog prvenstva.

Joško Gvardiol zauzeo je svoje mjesto na poziciji lijevoga stopera, a pored njega je Marokanac Roman Saiss. Desni bek je Saissov sunarodnjak Achraf Hakimi, a lijevu stranu drži Argentinac Marcos Acuña. U veznom redu je hrvatski kapetan Luka Modrić. Vezni red još čine Marokanac Sofyan Amrabat te najbolji mladi igrač turnira, Argentinac Enzo Fernandez.

Francuz Kylian Mbappé i Argentinac Lionel Messi očekivano su se našli u napadu, a treći član napadačkog terceta je Englez Bukayo Saka. Zanimljivo je da su Francuzi u idealnu postavu uvrstili samo jednog svog igrača (Mbappé), iako su svjetski doprvaci. Po trojicu igrača imaju Hrvatska, Argentina i Maroko.

Tagovi: idealna momčad SP-a, Luka Modrić, Joško Gvardiol, Dominik Livaković, Lionel Messi
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE