GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Usain Bolt postao otac blizanaca

Usain Bolt postao otac blizanaca
OČINSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2021 / 09:27
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Legendarni sprinter i olimpijski pobjednik Usain Bolt i njegova partnerica Kasi Bennett objavili su u nedjelju da su postali roditelji blizanaca, dvojice dječaka Thundera Bolta i Saint Leo Bolta.

amaičanski atletičar objavio je sretnu novost na Instagramu uz obiteljsku fotografiju na Dan očeva, uz emoji koji predstavlja munju koji je postavio uz imena dječaka, kao i uz ime njihove starije kćeri Olympije Lightning rođene u svibnju 2020.

Kasi Bennett također je objavila fotografije obitelji, uz poruku: “Sretan Dan očeva mojoj ljubavi zauvijek. @usainbolt ti si stijena ove obitelji i najveći otac svojoj djeci”.

Usain Bolt (34) nositelj osam zlatnih medalja s Olimpijskih igara 2008., 2012. i 2016, ali neće sudjelovati na onima u Tokiju jer je 2017. otišao u sportsku mirovinu. Pokušao je potom kao nogometaš, ali je 2019. ipak otišao iz svijeta sporta.

Još uvijek drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara i jedini je atletičar koji je odnio zlato u obje discipline na trima uzastopnim olimpijadama.

Tagovi: Usain Bolt, Kasi Bennett
PROČITAJ I OVO
Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a
ODLAZAK
Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a
PARIZ - Kylian Mbappe (25) napušta Paris Saint-Germain na kraju sezone.
Italija i Njemačka zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka
USPJESI
Italija i Njemačka zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka
ZAGREB - Italija i Njemačka zaradile su dodatno mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone nakon što su njihovi klubovi ove sezone ostvarili dobre rezultate u europskim natjecanjima, objavila je u petak krovna europska nogometna organizacija UEFA.
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
USUSRET DERBIJU
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
OSIJEK - Osijek u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuje na Maksimiru kod Dinama. Trener Osijeka Zoran Zekić derbi dočekuje u dobrom raspoloženju.
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
TRANSFERI
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
ZAGREB - Dinamo u subotu u 19:30 na gotovo rasprodanom Maksimiru u 34. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića pobjedom može osvojiti titulu prvaka ako Rijeka ranije (17:00) ne pobijedi u Varaždinu.
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE