" />
"> USTA želi da se US Open igra u New Yorku | SEEbiz.eu

USTA želi da se US Open igra u New Yorku

USTA želi da se US Open igra u New Yorku
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.05.2020 / 08:20
Autor: SEEbiz / H

NEW YORK - Američka teniska federacija (USTA) ističe kako joj je "cilj" da se US Open održi u New Yorku, iako je taj grad jedno od najvećih žarišta epidemije koronavirusa u SAD-u, i to prema ranije predviđenom rasporedu od 31. kolovoza do 13. rujna.

No s obzirom na zdravstvenu situaciju, razrađuju se i alternativni scenariji pa i moguće preseljenje turnira u Indian Wells ili Orlando, pišu američki mediji.

"Cilj Američke teniske federacije je organizirati grand slam u New Yorku. U posljednje vrijeme se dosta nagađa o ovom turniru, ali trenutno nismo donijeli nikakve odluke. Stalno pratimo situaciju, ali o promjeni mjesta turnira u ovom trenutku još ne razmišljamo", rekao je glasnogovornik USTA Chris Widmaier.

Konačna odluka o sudbini US Opena bit će donesena u drugoj polovici lipnja, a Widmaier ističe da će se pritom prioritet biti "sigurnost svih sudionika" .

Zbog pandemije koronavirusa potpunsu su prekinuta teniska natjecanja i do sredine srpnja nema zakazanog niti jednog turnira, a Roland Garros je odgođen za jesen i počet će 20. rujna, dok je Wimbledon otkazan prvi put nakon Drugog svjetskog rata.

Tagovi: USTA, Američka teniska federacija, US Open, New York
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE