GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Utakmica sezone Marija Hezonje

Utakmica sezone Marija Hezonje
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2020 / 08:14
Autor: SEEbiz / Index.hr
PORTLAND - Mario Hezonja odigrao je najbolju utakmicu otkad je prošlog ljeta stigao u Portland, ali ni to nije bilo dovoljno Blazersima da dođu do pobjede.

Hezonja je u porazu od Sacramento Kingsa 123:111 postigao 16 koševa uz tri skoka, asistenciju i osvojenu loptu, pogodivši pritom sedam od 10 šuteva i dvije od četiri trice.

To mu je osmi put ove sezone da je susret završio s dvoznamenkastim učinkom, ali dosad se uvijek zaustavljao na 10 ili 11 koševa.

Posebno je oduševio ovom sekvencom u kojoj je u 15-ak sekundi pogodio tricu, pa ukrao loptu u obrani i ponovno zabio iz kontre.

Iako su C.J. McCollum i Hassan Whiteside ubacili više od njega, po 19 poena, na društvenim mrežama opći je dojam da je Hezonja bio najbolji igrač Blazersa i da se jedini zaista trudio, što je posebno zabrinjavajuće za Portland kad se zna da im je Sacramento jedan od glavnih konkurenata u lovu na doigravanje. Kingse je predvodio Bogdan Bogdanović s 27 koševa.

Osim Hezonje i Bojana Bogdanovića koji je 11. put ove sezone postigao barem 30 koševa, od Hrvata su sinoć nastupili još Dragan Bender i Ante Žižić.

Golden State Warriorsi iznenadili su Philadelphiju 118:114 iako nije igrao Stephen Curry koji se ovog tjedna vratio nakon četiri mjeseca izbivanja zbog loma ruke, ali se razbolio. Amerikanci pišu da je riječ o običnoj gripi, a ne koronavirusu.

U njegovom izostanku čak sedam od devet igrača koji su zaigrali za Warriorse ostvarilo je dvoznamenkasti učinak, a među njima je bio i Bender koji je za 13 minuta igre ubacio 10 poena bez promašaja (4/4 iz igre, 2/2 za tricu), a upisao je i tri skoka te jednu asistenciju.

Warriorse je predvodio Damion Lee s 24 koša, a Sixerse koji su i dalje bez Embiida i Simmonsa, Tobias Harris, također s 24 poena.

I Žižićev Cleveland ostvario je iznenađujuću pobjedu nad puno renomiranijim suparnikom svladavši Denver 104:102. Naš centar je, doduše, igrao sam četiri minute i ubilježio tek jedan promašeni šut. Kevin Love zabio je 27, a Colin Sexton 25 koševa, dok je Nikola Jokić na drugoj strani ostao na samo osam poena. Prvi put nakon više od tri mjeseca Joker je ostao na jednoznamenkastom učinku.

Foto: Getty Images

Tagovi: Mario Hezonja, Portland Trailblazers, Bojan Bogdanović, Dragan Bender, Ante Žižić, Golden State Warriors, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE