GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uvjerljive pobjede Argentine i Brazila

Uvjerljive pobjede Argentine i Brazila
SIGURNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.09.2022 / 09:12
Autor: SEEbiz / H
MIAMI - Uz dva pogotka Lionela Messija Argentina je u pripremnoj utakmici u Miamiju svladala Honduras s 3-0, a u francuskom gradu Le Havreu Brazil je svladao Ganu također s 3-0.

Brazilce je u vodstvo doveo Marquinhos udarcem glavom u 9. minuti, a Richarlison je potom do poluvremena golovima u 28. i 40. minuti postavio konačan rezultat.

Peterostruki svjetski prvaci Brazilci, među kojima su i zvijezde predvođene Neymarom, uspješno nastavljaju pripreme za Svjetsko prvenstvo krajem godine u Kataru. U kvalifikacijama za SP 2022. bili su neporaženi, a jedini poraz Brazilaca na turnirima, nakon ispadanja od Belgije u četvrtfinalu SŠ-a 2018. u Rusiji, kada su ispali od Belgijaca, bio je tek prošle godine u finalu Copa Americe, kada su poraženi od Argentine.

U Miamiju je Lautaro Martinez doveo Argentinu u vodstvo protiv Hondurasa u 16. minuti. Na 20 povisio je Messi iz jedanaesterca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a kapetan reprezentacije i zvijezda PSG-a postigao je i konačni rezultat u 69. minuti. Argentina je neporažena u posljednje 34 utakmice, sljedeći suparnik će im biti Jamajka u utorak u New Yorku.

Tagovi: Lionel Messi, Argentina, Ricardinho, Marquinhos
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE