GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vaha objasnio zašto je odbio klupu BiH

Vaha objasnio zašto je odbio klupu BiH
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2023 / 13:58
Autor: SEEbiz
DUBROVNIK - Legendarni trener Vahid Halilhodžić u podcastu DuLista dotakao se preuzimanja mjesta izbornika Bosne i Hercegovine, pogotovo nakon svih problema koje su imali i smjena stručnjaka kao što su Faruk Hadžibegić i Meho Kodro.

Iako je bilo kontakta s Nogometnim savezom BiH nakon smjene Hadžibegića, ipak je odbio ponudu.

'Predsjednik Vico Zeljković tražio je da popije kavu sa mnom i trebao je doći u Dubrovnik. Bio je dogovor da se čujemo, a mene su zvale desetine novinara s ovog područja i svima sam im rekao da je to obična kava - nemojte očekivati više od toga jer znam koliko je kompleksna politička situacija u BiH', kazao je Vaha o toj temi.

Još jednom je ponovio ono što mu najviše smeta i nikako to ne može prihvatiti, pogotovo kao bivši igrač Veleža iz Mostara, u kojem je ostavio dubok trag.

'Za mene je nepojmljivo da reprezentacija ne može igrati u Banjoj Luci i Mostaru. Ne mogu ja biti hipokrit, to je moja država, vjerojatno će me tu sahraniti, ali to ne mogu prihvatiti. Znate kakva je polarizacija, nacionalna i vjerska, to je nemoguće. I što da me neko proziva? Ja sam bio u tom ratu, ja sam se za tu državu borio, dao sve što sam imao i na kraju su sve opljačkali, ali to je moja država, kakva je, takva je', dodao je Halilhodžić, a nije često ovako otvoreno govorio o toj temi.

Tagovi: Halilhodžić, Zeljković, Kodro, Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE