GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valdas Dambrauskas novi trener Gorice

Valdas Dambrauskas novi trener Gorice
ANGAŽMAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2020 / 19:21
Autor: SEEbiz
VELIKA GORICA - Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica predstavio je u utorak novog trenera, a to je 43-godišnji Litvanac Valdas Dambrauskas, koji je naslijedio Sergeja Jakirovića.

Samostalnu trenersku karijeru počeo je u engleskom niželigašu Kingsbury London Tigers, a potom je vodio kadetsku (U-17) i juniorsku (U-19) reprezentaciju Litve. Nakon toga slijedili su angažmani u litvanskim klubovima, jednu godinu vodio je Ekranas Panevežys pa zatim tri sezone Žalgiris, s kojim je dvaput osvajao domaće prvenstvo. Posljednje tri godine vodio je latvijski RFS iz Rige.

"Znam ambicije kluba, a sa sadašnjim sportskim direktorom Gorice (Mindaugas Nikoličius) radio sam tri godine u Žalgirisu. Goricu sam gledao nekoliko puta i znam da su pobjeđivali hrvatske top momčadi kao što su Rijeka i Hajduk. Ekipa ima taj potencijal i želim da se vratimo na taj put", kazao je Dambrauskas.

Gorica je trenutno šesta u Prvoj HNL-a sa 31 bodom. Do kraja prvenstva ostalo je 13 kola, a od pozicija koje vode u Europu dijeli ju sedam bodova. U proljetnom nastavku prvenstva Gorica je ostvarila dva remija i dva poraza, a u subotu je pretrpjela najteži poraz otkako igra u Prvoj HNL, izgubivši sa 0-6 na Poljudu od Hajduka. Nakon toga trener Jakirović dobio je otkaz.

Tagovi: Valdas Dambrauskas, HNK Gorica, Sergej Jakirović
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE