GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valentino Rossi najavio odlazak u mirovinu

Valentino Rossi najavio odlazak u mirovinu
KRAJ KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.08.2021 / 17:37
Autor: SEEbiz
MILANO - Deveterostruki svjetski motociklistički prvak Valentino Rossi odradit će ovu sezonu, a onda otići u mirovinu.

Rossi je na konferenciji za medije potvrdio ono što su mnogi očekivali.

''Rekao sam da ću tu odluku donijeti sljedeće ljeto, ali već sam odlučio. Na kraju ove sezone idem u mirovinu. Nažalost, ovo je moja posljednja sezona u MotoGP-u. Teško je, ovo je tužan trenutak, ostavljam se onog što sam radio 30-ak godina'', rekao je Rossi koji je slavio naslove prvaka u kategoriji do 125 i 250 ccm prije nego što se prebacio u najjaču klasu i u njoj uzeo sedam titula.

Bogatu karijeru Rossi je započeo 1996. i u njoj upisao ukupno 115 pobjeda, među kojima 89 u kraljevskoj klasi. Ukupno se 235 puta uspinjao na pobjednička postolja.

"Sljedeće godine će mi se život promijeniti. Bilo je sjajno, uživao sam u svakom danu ovog vrlo dugog puta i doista sam se dobro zabavio. Četvrt stoljeća i više bio sam vozač. Stvarno je bilo sjajno. Imao sam neke nezaboravne trenutke sa svim svojim suradnicima i nemam više što za reći. Samo ovo što sam upravo rekao'' zaključio je talijanski motociklist.

Tagovi: Valentino Rossi, motociklizam
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE