GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki kiks Reala

Veliki kiks Reala
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.10.2022 / 18:37
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Drugi puta u ovoj sezoni španjolskog prvenstva branitelj naslova Real Madrid nije uspio pobijediti odigravši u 12. kolu 1-1 (0-0) pred svojim navijačima protiv autsajdera Girone.

Domaćin je poveo u 70. minuti, kad je na asistenciju Federica Valverdea loptu u mrežu poslao Vinicius Junior. Girona je izjednačila u 80. minuti iz kaznenog udarca, koji je sudac Melero Lopez dosudio nakon što je pregledao snimku i zaključio da je Marco Asensio igrao rukom u šesnaestercu. Precizan s bijele točke bio je Cristhian Stuani.

Real je kraj utakmice dočekao s desetoricom igrača na terenu, jer je u drugoj minuti sučevog dodatka Toni Kroos zaradio drugi žuti karton.

Luka Modrić se vratio u sastav Reala nakon što je propustio dvoboj u Ligi prvaka u Leipzigu, a kako u momčadi nije bilo Karima Benzeme, kapetan hrvatske reprezentacije je nosio i klupsku kapetansku vrpcu te odigrao cijelu utakmicu.

Real je i nakon 12 kola na vrhu ljestvice sa 32 boda, ali sada samo s bodom prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom. Treći je Atletico Madrid sa 23 boda. Girona je privremeno sa 10 bodova skočila na 16. poziciju.

Nogometaši Osasune pred svojim su navijačima svladali Valladolid sa 2-0 (2-0) u prvoj utakmici nedjeljnog programa. Chimy Avila je domaćima donio vodstvo u 13. minuti iz kaznenog udarca, a konačnih 2-0 postavio je Moi Gomez u 19. minuti.

Osasuna je bila puno opasnija momčad i samo zahvaljujući gostujućem vrataru Jordiju Masipu pobjeda domaćih nije bila uvjerljivija.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir bio je u početnoj postavi i igrao do 64. minute, a Masip je i njemu obranio jedan precizan dalekometni udarac u 33. minuti.

Osasuna je šestom pobjedom i sa 20 bodova privremeno skočila na šesto mjesto, dok je Valladolid ostao na 11. poziciji sa 14 bodova.

Tagovi: Real Madrid, Girona, Vinicius Jr. Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
Modrić najvjerojatnije ostaje još sezonu u Realu
NESLUŽBENO
Modrić najvjerojatnije ostaje još sezonu u Realu
MADRID - "Najvjerojatnije je da će ostati još godinu dana i nastaviti pisati povijest", kaže o Luki Modriću njegov agent Vlado Lemić, čije izjave za saudijski medij Kooora prenosi Marca.
Pacersi i Knicksi idu u sedmu utakmicu
NBA PLAYOFF
Pacersi i Knicksi idu u sedmu utakmicu
NEW YORK - Košarkaši Indiana Pacersa podigli su se iz pepela i izjednačili seriju s New York Knicksima na 3:3.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE