GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliko priznanje za Marcela Brozovića

Veliko priznanje za Marcela Brozovića
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.12.2021 / 08:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Veliko priznanje stiglo je za hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića kojeg je portal Goal uvrstio u najbolju momčad dosadašnjeg dijela europske sezone.

Veliko priznanje stiglo je za hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića kojeg je portal Goal uvrstio u najbolju momčad dosadašnjeg dijela europske sezone.

Najbolji golman je Thibaut Courtois iz Reala. U obrani su Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ruben Dias (Manchester City), Nico Schlotterbeck (Freiburg) i Joaoa Cancel (Manchester City).

U veznom redu uz Brozovića je i Aurelien Tchouameni (Monaco) i Marcelo Brozović (Inter), na bokovima su Mohamed Salah (Liverpool) i Kylian Mbappe (PSG), a u vrh napada Robert Lewandowski (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrida).

U obrazloženju Brozovog uvrštenja stoji:

'Simone Inzaghi želi da Marcelo Brozović potpiše novi ugovor. Lako ga je razumjeti zašto. Naime Brozović se od igrač koji je bio podvrgnut kritikama zbog nedostatka kontinuiteta i discipline postao najbolji vezni igrač Serie A. Ima izvrsnu distribuciju i strašno radi. Nitko ove sezone nema više točnih pasova od Brozovića (1681), a on pri tom pokriva nevjerojatna područja terena na svim utakmicama. Inter ne bi bio prvi na tablici bez Brozovića, on je ključni igrač momčadi. Ako Inter ne dogovori novi ugovor uskoro, za očekivati je da bi netko poput Antonija Contea iz Tottenhama mogao poslati poziv u siječnju', napisali su iz Goala.

Brozovićev ugovor s Interom ističe 30. lipnja ove godine.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Kylian Mbappe, Mohamed Salah, Thibaut Courtois, Trent Alexander-Arnold,, Ruben Dias
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE