GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlahović i Mitrović doveli Srbiju među elitu Lige nacija

Vlahović i Mitrović doveli Srbiju među elitu Lige nacija
U ELITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2022 / 08:06
Autor: SEEbiz / index.hr
OSLO - Reprezentacija Srbije iduće će sezone igrati u najvišem rangu Lige nacija. U odlučujućem susretu lige B, u kojem je Srbiji trebala pobjeda, izabranici Dragana Stojkovića na gostovanju su svladali Norvešku 2:0 pogocima Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

Srbija je povela nakon brzog napada u 42. minuti. Tadić je dodao Kostiću koji je prošao po lijevoj strani i odigrao povratnu loptu, a na nju je natrčao Vlahović i zabio za 1:0.

Konačnih 2:0 Mitrović je postavio u 55. minuti. Tadić je ponovo bio predasistent, a Ilić je odložio loptu za najboljeg strijelca u povijesti srpske reprezentacije, koji je lijepo pogodio za potvrdu pobjede. To je Mitroviću bio jubilarni 50. gol za Srbiju.

Uz Srbiju, plasman u najviši rang Lige nacija izborili su Bosna i Hercegovina, Izrael te Škotska. Oni će u ligi A zamijeniti Austriju, Češku, Englesku i Wales.

Tagovi: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Piksi Stojković, reprezentacija Srbije
PROČITAJ I OVO
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE