GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlašić ozlijedio koljeno: Propušta li EURO?

Vlašić ozlijedio koljeno: Propušta li EURO?
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2021 / 22:44
Autor: SEEbiz / Večernji list
MOSKVA - Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić zamijenjen je zbog ozljede nakon prvog poluvremena susreta 28. kola ruskog nogometnog prvenstva u kojemu je moskovski CSKA, koji vodi Ivica Olić, remizirao 1-1 (0-0) na svom terenu protiv Ufe, a strijelac za goste bio je hrvatski igrač Filip Mrzljak.

Vlašić je izašao na travnjak kako bi započeo drugo poluvrijeme, no i prije no što je sudac označio znak za početak nastavka utakmice odšetao je do klupe svoje momčadi i s bolnim izrazom na licu zatražio zamjenu. Čini se kako se radi o ozljedi desnog koljena. Vlašić je na kraju završio u suzama.

- Moguće da je riječ o težoj ozljedi koljena. Više ćemo znati sutra nakon pregleda - rekao je Ivica Olić.

Ako je riječ o težoj ozljedi koljena, Vlašić bi mogao propustiti Europsko prvenstvo koje počinje za manje od mjesec i pol dana. Mrzljak, koji je odigrao čitav susret, doveo je Ufu u vodstvo u 66. minuti, no pet minuta potom poravnao je Čalov. Bio je to četvrti ovosezonski pogodak Mrzljaka u prvenstvu. CSKA je tako odigrao četvrtu utakmicu zaredom u kojoj nije pobijedio te se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice sa 47 bodova, dva manje od četvrtog Rubina iz kazana, a jednim više od šestog Sočija koji ima utakmicu manje i sedmog Dinama iz Moskve. Ufa je, pak, stigla na 14. mjesto sa 21 bodom, koliko ima i pretposljednji 15. Rotor iz Volgograda.

Kapetan mlade hrvatske reprezentacije Nikola Moro igrao je za moskovski Dinamo do 60. minute u 0-2 (0-1) porazu na gotovanju kod Rubina za koji je Silvije Begić odigrao čitav susret. Josip Čondrić branio je čitav susret u 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi otora protiv Ahmata za koji je čitav susret odigrao Zoran Nižić. Ahmat je siguran u sredini ljestvice, 11. sa 36 bodova.

Tagovi: Nikola Vlašić, Ivica Olić, CSKA, Nikola Moro
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE