GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlasnicima PSG-a je dosta Neymarove neozbiljnosti

Vlasnicima PSG-a je dosta Neymarove neozbiljnosti
NA IZLAZNIM VRATIMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2022 / 13:52
Autor: SEEbiz / Sportske novosti

PARIZ - Prema pisanju uglednog francuskog L'Equipea, Neymarovi dani u PSG-u su odbrojani.

Čovjek koji je doveden iz Barcelone u tada najskupljem transferu svih vremena teškom 22 milijuna eura, trebao je Parižanima osigurati osvajanje Liuge prvaka, no kako vrijeme odmiče, 30-godišnji Brazilac umjesto nogometnih vrlina, sve više pokazuje karakterne mane...

"Kataranima je prekipjelo", piše L'Equipe. "Dosta im je njegova glamuroznog životnog stila, koji je u disbalansu s njegovim partijama. Katarani smatraju da Neymar puno više voli Pariz, nego PSG. Klupski dioničari su doslovce bijesni", dodaje se.

Smatra se da je pridonio vrlo malo, jer u ovih pet sezona, izuzev transfera, Neymar je PSG dosad stajao preko pola milijarde eura. Zauzvrat, smatraju, nije donio ono što se od njega očekivalo. Problem je, međutim, ekonomske prirode. U PSG-u su svjesni da ovoga ljeta samo jedan klub može dovesti Neymara, a to je Newcastlea, no nitko ne može Brazilca nakon Pariza zamisliti u radničkom, sjevernom dijelu Engleske..

Tagovi: Neymar, Paris SG, Barcelona, Manchester City, Newcastle
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE