GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vodeći golfer svijeta uzima pauzu

Vodeći golfer svijeta uzima pauzu
PAUZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2021 / 21:14
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Španjolac Jon Rahm (26) zadržao je vodeću poziciju na novoj ljestvici najboljih golfera svijeta najavivši "mentalnu pauzu od četiri tjedna".

Prvi Španjolac koji je trijumfirao na US Openu vodi s prosjekom bodova 10.0810, ispred dvojice Amerikanaca Dustina Johnsona (8.5327) i Collina Morikawa (8.4902).

U TOP 5 su još dvojica Amerikanaca, Patrick Cantlay (7.5372) i Xander Schauffele (7.1830).

"Ovo mi je prvi put u životu da ne želim vidjeti golf palicu," rekao je Rahm novinarima. "A to dolazi od nekoga tko voli ovaj sport, i to nakon godine kojoj su mi se dogodile neke prilično dobre stvari,"

Bila je ovo burna godina za Rahma, koji je u travnju postao otac. U lipnju je bio je prisiljen povući se s Memorijalnog turnira dok je vodio zbog pozitivnog testa na COVID-19. Potom je osvojio US Open, treći Grand Slam sezone, te u kolovozu propustio Olimpijske igre u Tokiju zbog još jednog pozitivnog testa.

Nakon svega što je prošao, Rahm je rekao kako mu jednostavno treba mentalno osvježenje.

"Više od mog tijela, moj um to ne može podnijeti", rekao je. "Kada sve zbrojimo, moram se odmoriti," rekao je 26-godišnji Španjolac.

Tagovi: Jon Rahm, Dustin Johnson
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE