GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vodstvo EFL-a objavilo kako završava sezona, Bilić korak do Premiershipa

Vodstvo EFL-a objavilo kako završava sezona, Bilić korak do Premiershipa
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2020 / 16:36
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - English Football League, pod kojom su druga, treća i četvrta liga nogometa u toj državi, objavila je preporuku o završetku sezone prekinute zbog pandemije koronavirusa.

U pismu klubovima stoji:

1. Nastavak sezone 2019/20 u njenom standardnom formatu je najprikladniji što se tiče sportskog integriteta, ali vodstvo lige prihvaća da postoje okolonosti koje bi mogle dovesti do definitivnog prekida sezone, točnije njenog okončanja na osnovu situacije kakva je bila na tablici u trenutku prekida ili da dođe to takve situacije da se sezona ne može završiti.

2. To znači da u slučaju ranijeg okončanja sezone:

a) konačni poredak odlučio bi broj osvojenih bodova po utakmici

b) bilo bi prelazaka u viši rang i ispadanja u niži

c) Play-Off za prelazak u viši rang bi se u svakom slučaju igrali i u njima bi sudjelovala četiri kluba.

3. Ako se Play-Offovi ne bi mogli igrati, vodstvo lige će odlučiti kako riješiti tu situaciju.

4. Vodstvo lige drži da bi se odluka o definitivnom prekidu sezone u nekoj ligi mogla donijeti ako za nju bude 51 posto klubova koji se u ligi natječu.

Bilić i njegov WBA najviše bi profitirali ovakvom odlukom jer devet kola prije kraja prvenstva drže drugu poziciju, zadnju koja izravno vodi u Premiership. Šest bodova iza Bilićevog kluba je Fulham, koji, naravno, ne želi ni čuti za ovakav rasplet jer do kraja prvenstva ima se igrati još puno pa Cottagersi pikiraju na poziciju koju drži Bilić. U engleskoj drugoj ligi klubovi plasirani od trećeg do šestog mjesta po završetku regularnog dijela sezone razigravaju za jedno preostalo mjesto koje vodi u Premiership.

Tagovi: English Football League, Premier league, Slaven Bilić, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE