GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vujović: Nisam došao biti drugi

Vujović: Nisam došao biti drugi
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2024 / 17:16
Autor: SEEbiz
NAŠICE - Nexe je predstavio novog trenera, momčad iz Našica i službeno je preuzeo legendarni Veselin Vujović (63) koji ne skriva ambicije.

U prebogatoj je trenerskoj karijeri Veselin Vujović (63) vodio Ciudad Real, Vardar, Zagreb, Koper i Al Sadd, bio je izbornik Slovenije, Srbije i Crne Gore, a posljednji posao bio mu je u Iranu, s čijom je reprezentacijom prošle godine prvi put izborio nastup na Svjetskom prvenstvu.

A sada legendarni Vujo preuzima momčad Nexea i odmah na startu ne skriva ambicije.

'Nisam došao u Našice da budem drugi, to može biti bilo tko. Želja mi je da igrači u klubu napreduju i tehnički i taktički te da ostvarujemo dobre rezultate te dovedemo naslov prvaka i u ovaj kraj Hrvatske. Moje ambicije su pobjedničke, toga se držim i siguran sam da ljudi u klubu razmišljaju isto', kazao je Vujović na predstavljanju te dodao:

'Nexe je prepun kvalitetnih igrača, što mladih, što iskusnih. Bilo bi poželjno da imamo još jednu agresivniju trojku za obrambeni dio igre, no vjerujem da s ovom momčadi koja je trenutno na raspolaganju možemo napraviti jako dobar posao.'

Brzo je prihvatio poziv iz Našica...

'S predsjednikom Ergovićem angažman sam dogovorio relativno brzo, a sve ono što sam čuo dokaz je da se ovdje radi na jednoj velikoj razini. Na meni je sad da opravdam povjerenje i da pokažemo na terenu najbolje od sebe', zaključio je Veselin Vujović, novi trener Nexea.

Prvu utakmicu na klupi Nexea Vujović će odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv Savehofa. Na klupi Nexea Vujović će biti sigurno do kraja sezone, no obostrana je želja da se suradnja nastavi i dalje.

Tagovi: vujović, nexe
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE