GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vujović preuzima Vardar?

Vujović preuzima Vardar?
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2020 / 08:46
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Dobro informirani izvori potvrdili su kako novi/stari gazda Vardara Mihajlo Mihajlovski najozbiljnije računa na svog velikog prijatelja Veselina Vujovića koji se uskoro vraća na klupu makedonskog prvaka, ali i aktualnog osvajača Lige prvaka.

Neki će reći kako je sada sve puno jasnije, ali ne treba brzati. Veselin Vujović je osoba od riječi, ne bi skrivao motive za odlazak iz Zagreba. Barem ne ovako velike kao što je preuzimanje Vardara. Jer Vujović je s PPD Zagrebom imao dugoročni, trogodišnji ugovor, doveo je pojačanja koja je želio, a onda je preko noći odlučio otići. Zbog privatnih problema.

'Rekao sam ljudima iz uprave da imam problem u Šapcu, koji se ne može riješiti ako nisam na licu mjesta. Imam privatni posao koji se urušava ako nisam tu', kazao je Veselin Vujović u razgovoru za crnogorski dnevnik 'Vijesti' i nastavio:

'Nisam mogao ljude držati u neizvjesnosti, jer ne znam hoću li taj problem riješiti za četiri, pet ili šest mjeseci. Mislim da je ovako bilo najkorektnije. Ljudi iz uprave znaju da na mene mogu računati kada to završim. Tu sam ako im budem potreban. U prosincu smo doveli Božovića, a potom po mom planu i Žigu Mlakara, Senjamina Burića, Vladu Matanovića... Žao mi je što sam i njih ostavio, ali takav je život.'

OK, PPD Zagreb je za Veselina Vujovića, barem za sada, prošlost. Što ćemo s najavama iz Sjeverne Makedonije? Jer Vujović je ostavio neizbrisiv trag u Vardaru kojeg je vodio od 2006. do 2010. godine, pa opet od 2011. do 2013. Glasine iz Sjeverne Makedonije isprva su bile stidljive, ali iz sata u sat povratak Vuje na klupu Vardara bio je praktički 'gotov posao'.

A skopski je Vardar godinu dana bio doslovno na koljenima, ruski vlasnik Sergej Samsonenko tražio je pomoć države i grada, igrači nisu primali plaće mjesecima, najbolji igrači su preko noći rasprodani. Klub je doslovno bio pred gašenjem, a bili su - i još uvijek jesu - aktualni prvaci Europe, osvajači rukometne Lige prvaka!

Samsonenko se povukao, ostavio klub u dugovima te glavom bez obzira napustio Sjevernu Makedoniju, a kao spasitelj se ukazao bivši gazda, veliki prijatelj Veselina Vujovića - Mihajlo Mihajlovski. Ne treba previše zbrajati da bi se dobio jasan rezultat. Dakle, vraća li se Veselin Vujović na klupu Vardara?

'Te su glasine krenule kada je objavljeno da se na čelo kluba vraća Mihajlo Mihajlovski', započeo je Vujović i nastavio:

'Vjerujte mi, odlazak iz PPD Zagreba nije trik da bih preuzeo Vardar.'

No, nije to sve. Ipak u cijeloj priči ima 'nešto'. Potvrdio je to Veselin Vujović na samom kraju razgovora...

'Iako, ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada riješim ove privatne probleme', zaključio je bivši trener PPD Zagreba i, kako se sada čini, u neko dogledno vrijeme novi trener rukometaša skopskog Vardara Veselin Vujović.

Tagovi: Veselin Vujović, Vardar, PPD Zagreb, Mihajlo mihajlovski, Sergej Samsonenko
PROČITAJ I OVO
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE