GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vukas službeno potvrđen za glavnog trenera Hajduka

Vukas službeno potvrđen za glavnog trenera Hajduka
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.09.2020 / 19:57
Autor: SEEbiz
SPLIT - Hari Vukas danas je i službeno potvrđen za glavnog trenera Hajdukove prve momčadi zajedno sa svojim stručnim stožerom kojeg čine još Jurica Vučko, Toni Golem, Hrvoje Sunara, Toni Modrić i Šime Veršić.

Vukas je ulogu glavnog trenera preuzeo 21. kolovoza nakon odlaska Igora Tudora u Juventus te je od tada upisao pobjedu na gostovanju u Osijeku te remi sa Slaven Belupom na Poljudu.

- Zadovoljstvo mi je potvrditi Harija za glavnog trenera te ostatak stručnog stožera koji nastavlja surađivati s njim. U jednom senzibilnom periodu tranzicije odradio je odličan posao. Za bilo koju osobu dosta je zahtjevan taj prelazak iz pomoćnog u glavnog trenera, ali ekipa ga je odlično prihvatila i prepoznali smo tu sinergiju koju je trener postigao s igračima - između ostalog je istaknuo sportski direktor Bijelih Ivan Kepčija.

Fotografija: hajduk.hr

Tagovi: Hari Vukas, Hajduk, Jurica Vučko, Toni Golem, Hrvoje Sunara, Toni Modrić, Šime Veršić
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE