GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Watford potopio Liverpool

Watford potopio Liverpool
SENZACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.02.2020 / 20:34
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Watford je potopio Liverpool na svom Vicarage Roadu u sklopu utakmice 28. kola engleskog Premiershipa. Bio je ovo prvi poraz u sezoni za lidera engleskog prvenstva čime je završen njegov nevjerojatni niz.

Heroj davljenika engleskog prvenstva bio je Ismaila Sarr koji je bio dvostruki strijelac, dok je treći pogodak, kojeg je senegalsko čudo od djeteta namjestio, postigao kapetan Troy Deeney.

Sarr, inače veliki prijatelj i reprezentativni kolega Sadija Manea, načeo je Redse u 54. minuti. Izveli su domaći aut na lijevoj strani, Abdoulaye Doucoure je prebacio loptu do Sarra, koji ostaje nečuvan pred Alissonom i zabija za vodstvo. Četiri minute kasnije Sarr bježi Lovrenu i Van Dijku, izlazi sam pred Alissona i s lakoćom ga matira - 2:0.

Na konačnih 3:0 povisio je Deeney fantastičnim zgoditkom, ali nakon što je Sarr oduzeo loptu i kaznio grešku u obrani Liverpoola.

Liverpool je ovim porazom prekinuo nevjerojatan niz od 26 pobjeda u 27. kola. Također, ovo im je prvi put od prosinca 2016. godine da su primili više od gola u dvije uzastopne premijerligaške utakmice, te prvi put od ožujka 2018. godine da su za protivnikom zaostali dva gola od derbija s Manchester Unitedom na Old Traffordu.

To nije sve, ovo je tek drugi put u 172 premijerligaške utakmice otkad Liverpool vodi Jurgen Klopp da je Liverpool imao svega jedan udarac prema suparničkim vratima u prvom poluvremenu.

Isto tako, Kloppova nepobjediva mašina pokvarila se u devedeset minuta kod Watforda i tako upisala prvi poraz u sezoni što znači da Arsenal ostaje jedini nepobjedivi sastav u povijesti Premier lige koji je osvojio naslov. To se dogodilo u sezoni 2003./04.

Prvak Europe bio je na dobrome putu da ih pretekne, ali nisu uspjeli.

Tagovi: Watford, Liverpool, Ismaila Sarr, Troy Denney
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE