GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

West Ham protiv Dinama bez Zoume i Johnsona

West Ham protiv Dinama bez Zoume i Johnsona
HENDIKEP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.12.2021 / 17:11
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Engleski premierligaš West Ham United će u susretu posljednjeg kola H skupine Europske lige u četvrtak protiv Dinama biti oslabljen neigranjem ozlijeđenih braniča Kurta Zoume i Bena Johnsona.

Obojica su se ozlijedila u ligaškoj pobjedi protiv Chelsea (3-2) igranoj ovog vikenda.

Zouma je zadobio ozljedu tetive koljena zbog čega je zamijenjen u 71. minuti utakmice, dok je Johnon izašao u poluvremenu nakon što je osjetio zatezanje tetive.

"Skeniranje je pokazalo ozljedu i 27-godišnji francuski reprezentativni branič već je započeo svoj program oporavka u Rush Greenu pod nadzorom liječničkog tima", objavio je West Ham, ali nije precizirao vrijeme njegova povratka.

"Čekičari" su objavili i kako je Ben Johnson započeo rehabilitaciju. Klub je prošlog mjeseca već izgubio središnjeg braniča Angela Ogbonnu koji također neće konkurirati za ogled protiv "Modrih".

West Ham se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Premiershipa sa 27 bodova, osam manje od lidera Manchester Cityja.

Londionski sastav se i prije zadnjeg kola plasirao u osminu finala Europske lige, a u četvrtak će ugostiti zagrebački Dinamo u posljednjoj utakmici skupine.

Hrvatski prvak je osigurao "europsko proljeće" barem u Konferencijskoj ligi, a za plasman u play-off Europske lige trebat će bod u Londonu ili Rapid ne smije izgubiti kod Genka.

Tagovi: West Ham, Kurt Zouma, Ben Johnson, Dinamo
PROČITAJ I OVO
PSG izbacio Barcelonu, igrat će u polufinalu protiv Borussije
LIGA PRVAKA
PSG izbacio Barcelonu, igrat će u polufinalu protiv Borussije
BARCELONA - Nogometaši PSG-a plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u dvomeču četvrtfinala bili bolji od Barcelone ukupnim rezultatom 6:4.
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE