GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Xavi prekrižio šestoricu igrača

Xavi prekrižio šestoricu igrača
OTPIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2022 / 09:27
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Trener španjolskog nogometnog velikana Barcelone Xavier Hernandez (42), poznatiji kao Xavi, počeo je "ljetno čišćenje na Camp Nou".

Kako prenose španjolski mediji Xavi je prekrižio šestoricu igrača poručivši im kako više ne računa na njihove usluge.

Na listi za otpis su Riqui Puig, Neto, Oscar Mingueza, Clement Lenglet, Samuel Umtiti i Moussa Wague. Igrači su navodno dobili dodatni tjedan prije početka priprema kako bi organizirali svoju budućnost i pronašli nove klubove.

Nagađa se kako bi francuski branič Lenglet mogao preseliti u Tottenham. Lenglet je u Barcu stigao 2018. iz Seville, njegov sunarodnjak Umtiti je potpisao za Barcelonu 2016. iz Lyona, dok je Senegalac Wague stigao na Camp Nou 2018. iz belgijskog Eupena. Brazilski vratar Neto u Barceloni je od 2019. kada je stigao iz Valencie. Mingueza i Puig su produkti Barcelonine akademije.

Barcelona je prošlu sezonu završila bez trofeja osvojivši drugo mjesto u Primeri sa 13 bodova manje od prvaka Real Madrida, dok je u Ligi prvaka osvojila treće mjesto u skupini, a potom ispala u četvrtfinalu Europske lige od Eintrachta,

Mediji navode kako Xavi u rekonstrukciji Barcelone želi angažirati najmanje pet novih igrača.

Tagovi: Xavi Hernandez, Barcelona, Riqui Puig, Neto, Oscar Mingueza, Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Moussa Wague
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE