GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagreb: Prekrasan doček Matee Jelić i Tonija Kanaeta

Zagreb: Prekrasan doček Matee Jelić i Tonija Kanaeta
DOČEK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.07.2021 / 10:43
Autor: SEEbiz/Jutarnji list

ZAGREB - Osvajači olimpijskih medalja za Hrvatsku u taekwondou, zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanaet vratili su se iz Tokija. Doček im je priređen u zagrebačkoj zračnoj luci, odakle su se uputili za Split na novu proslavu.

U Hrvatsku su, jasno, stigli i preostali predstavnici u tom sportu, Ivan Šapina i Kristina Tomić.

Evo prvih reakcija zlatne Matee:

- Želim se zahvaliti svima koji ste nas gledali tako daleko, osjetili smo vašu potporu. Drago mi je da nisam odustala od borbe u finalu i na kraju se isplatilo. Ne mogu reći da sam spavala još kako treba, više sam razmišljala što još treba popraviti jer nisam baš slušala trenera u finalu. Mislim da ću se brzo vratiti u dvoranu. - rekla je naša zlatna djevojka iz Knina.

U četvrtak je objavila nekoliko groznih poruka koje su je dočekale na Instagramu:

- Ja sam rođena Hrvatica i uvijek ću biti do smrti, time se ponosim. Putujem svijetom i ne dijelim ljude, samo na dobre i loše. Ovi su loši ljudi koji su mi slali prijeteće poruke, ali ne obazirem se na njih, samo na ljubav koji mi drugi daju - rekla je.

Upoznala je i najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića.

- On je bio zajedno sa Sinkovićima i kad sam osvojila zlato, zvali su me da dođem. Đoković je tako skromna osoba, kao i braća Sinković. Zahvalna sam što sam ih upoznala, pravi su šampioni. Svi smo u Selu postali obiteljski povezani, a tek smo se upoznali. Nevjerojatno - kaže Matea.

Pričao je, jasno, i Toni Kanaet, osvajač olimpijske bronce...

- Najviše me veseli što smo uspjeli promovirati ovaj sport u Hrvatskoj i da smo potakli mlade ljude da se upišu te da imamo osim nogometa i drugih sportova kojim se može baviti i osvajati medalje. Najavljivao sam zlato, bio sam najspremiji ikad, ali Rus je bio bolji, pokazao je da je veća razina od nas ostalih. Zato me motiviralo da osvojim broncu. Sad se nadam odmoru da proslavim, a onda idemo dalje, Pariz je za tri godine i tamo se nadam zlatu.

Fotografija: Željko Hladika, Pixsell

Tagovi: Olimpijske Igre, Tokio, Matea Jelić, Toni Kanaet
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE