GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebom vozi Modrićev tramvaj

Zagrebom vozi Modrićev tramvaj
IMALO BI SMISLA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2024 / 12:39
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Dinamo je nastavio akciju kojom želi nagovoriti Luku Modrića na povratak u klub.

Nakon što je pokrenuta kampanja #imalobismisla Dinamo je nedavno zakupio stranicu madridskog sportskog dnevnika Marce i pozvao Modrića da se vrati u klub, a sad je otišao i korak dalje. U Zagrebu je u prometu tramvaj na kojem na mjestu linije piše broj 10, a na mjestu odredišta kamo putuje stoji Modrić.

Modrić je Dinamo napustio prije 16 godina u transferu u kojem je postao igrač Tottenhama. Već 12 godina igra za Real Madrid u kojem ima status legende kluba i ikone kod navijača. Ipak, ugovor mu vrijedi do kraja godine i upitno je hoće li ga produžiti. Dinamo u tome vidi svoju šansu.

Modrić je u jednom intervjuu rekao da nema baš previše smisla da se kao 38-godišnjak vraća u Dinamo, a nakon toga je zagrebački klub odmah odgovorio porukom: "Imalo bi smisla."

Dinamo je u subotu zakupio stranicu u španjolskim sportskim novinama Marca, na kojoj je pozvao Luku Modrića da se vrati u klub.

"Imalo bi smisla", piše na hrvatskom i španjolskom jeziku ispod velikog Dinamovog dresa na kojem su broj 10 i prezime Modrić. Na kraju oglasa, objavljenog na sedmoj stranici, potpis je novog Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca.

"Htjeli smo da službeno odzvoni u svijetu da želimo vratiti Luku u klub", rekao je izvor zamolivši za anonimnost. "Od danas krećemo u operaciju njegovog povratka, naravno ako će Luka to htjeti", dodao je. Modrić je bio u omladinskom pogonu Dinama te je za prvu momčad odigrao 80 utakmica i zabio 25 golova do ljeta 2008.

Prije samo dva dana Dinamo je uz isti hashtag #imalobismisla objavio sliku navijača s utakmice protiv Istre kako drži u rukama Modrićev dres iz Dinama. Također, nedavno je Dinamov trener Sergej Jakirović upitan o povratku kapetana Hrvatske na Maksimir.

"Imalo bi smisla. Sve je na njemu", odgovorio je.

Tagovi: modrić, dinamo, imalobismisla
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE