GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zidane kritizirao Modrića nakon poraza od Athletica

Zidane kritizirao Modrića nakon poraza od Athletica
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2021 / 10:22
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Real je izgubio od Athletic Bilbaa u polufinalu Superkupa (1:2) te tako ostao bez utakmice za trofej s Barcelonom. Realov trener istaknuo je krivca zato što je ostao bez prilike za obranu naslova u ovom natjecanju.

Prije mjesec dana je nakon savršenih igara Luke Modrića u Realovom savršenom tjednu s tri važne pobjede, protiv Seville (1:0), Gladbacha (2:0) i Atletica (2:0) za izlazak iz velike krize i spašavanje trenerovog posla, rekao da je legendarni Hrvat "jebeno fantastičan". Sada ga je izdvojio kao odgovornog za neuspjeh.

"Nismo dobro ušli u utakmicu. Athletic nas je jako dobro stisnuo i zbog tog presinga smo gubili lopte koje inače čuvamo. Morao sam promijeniti taktiku s kojom sam počeo utakmicu zato što nismo bili zadovoljni Lukinom pozicijom."

Navedena pozicija bila je takva da je Modrić bio ofenzivnije nastrojen nego inače. Realov trener pokušao je s dvojcem Benzema - Hazard u špici, dok su iza njih bili Asensio lijevo i Modrić desno. Međutim, Athleticov visoki presing, rana prednost i Realova nepreciznost u dodavanjima brzo su ga natjerali da promijeni taktiku. Već u 18. minuti vratio se na 4-3-3 s Hazardom lijevo i Asensiom desno u napadu, ali ni to nije uspjelo.

Modrić je, osim jednog bljeska nakon pola sata igre, bio loš i Zidane ga je u 67. minuti zamijenio Fedeom Valverdeom.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Athletic Bilbao, Marca, Florentino Perez, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE