GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zidane: Nisam imao povjerenje ni potporu kluba

Zidane: Nisam imao povjerenje ni potporu kluba
NA OPROŠTAJU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.05.2021 / 12:39
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Zinedine Zidane je u ponedjeljak izjavio da je odstupio s mjesta trenera Real Madrida jer nije uživao povjerenje kluba u nastojanju da obnovi momčad koja je sve starija.

Zidane, koji se vratio u Real u ožujku 2019., osvojio je dva naslova prvaka Španjolske i tri naslova pobjednika Lige prvaka u dva mandata koliko je bio trener Kraljevskog kluba.

Međutim, prošli je tjedan odstupio nakon što je Real ostao bez ijednog trofeja ove sezone, prvi put u 11 godina. Kraljevski je klub prvenstvo završio na drugom mjestu, iza Atletico Madrida, u Ligi prvaka je eliminiran u polufinalu, a u Kupu kralja ga je eliminirao trećeligaš Alcoyano u 16ini finala.

U otvorenom pismu kojeg je objavio list "As", Zidane je kazao da je prvi put napustio mjesto trenera u Realu 2018. jer je osjećao da momčadi treba novi pristup kako bi ostala na najvišoj razini.

"Sada su stvari drugačije", rekao je. "Odlazim jer osjećam da nemam više ni povjerenja i potpore kluba koje trebam da izgradim nešto na dulji rok".

Francuz je također sugerirao da se njegov odnos s predsjednikom kluba promijenio u zadnjih nekoliko tjedana.

"Bio bih zadovoljniji da je odnos s klubom i s predsjednikom kluba zadnjih mjeseci bio nešto drugačiji", dodao je.
Nisam tražio privilegije, naravno da nisam. Jako me zaboljelo kad sam pročitao u tisku, nakon poraza, da bih mogao biti otpušten ako ne pobijedim u sljedećoj utakmici. Povrijedilo je mene i cijelu momčad jer su ove namjerno puštene poruke u medijima negativno utjecale na momčad, stvorile sumnje i nesporazume."

Prema pisanju medija, Talijan Antonio Conte, koji je odstupio s klupe Intera, mogao bi naslijediti Zidane za kormilom Reala.

Tagovi: Zinedine Zidane, koronavirus, Barcelona, Luka Modrić, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE