GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zidane pohvalio Modrića nakon pobjede nad Atléticom

Zidane pohvalio Modrića nakon pobjede nad Atléticom
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2020 / 09:05
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Trener španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida, Zinedine Zidane, pohvalio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića nakon pobjede od 2-0 nad Atléticom u gradskom derbiju.

Upitan na konferenciji za medije o trojici svojih igrača u veznom redu - Casemira, Tonija Kroosa i Luke Modrića - Zidane je odgovorio da su na razini iz vremena od 2016. do 2018. kada su s Real Madridom tri puta zaredom bili prvaci Europe.

"Da, to je jasno. Pokazuju izrazito visoku razinu", istaknuo je u subotu navečer.

"U odličnoj su formi. Spominjete Kroosa, Modrića...no svi igrači su bili sjajni", dodao je.

Zidane je malo izmijenio uobičajene pozicije Modrića i Kroosa na sredini terena te tako nanio štetu Atléticovoj obrani.

"Atlético ne ostavlja puno prostora u obrani pa smo morali pronaći rješenje. Njih dvojica su odigrali u visokom ritmu te slali dijagonalne lopte uspijevajući pronaći prostor u protivničkoj obrani. Uspješno su slali loptu prema naprijed", rekao je Zidane.

Atléticov trener Diego Simeone zbog toga je preuzeo na sebe odgovornost za poraz.

"Znali smo da će oni imati dodavanja preko Modrića, Casemira i Kroosa, da će otvarati prostor šaljući loptu na krila. Znali smo se oduprijeti takvoj igri u susretu s Barcelonom, no danas u tome nismo uspjeli. To je tako u nogometu", izjavio je Simeone na konferenciji za medije.

Uspješan nastup bio je važan 35-godišnjem Modriću, najstarijem igraču Real Madrida, koji od uprave traži produženje ugovora. Ugovor mu istječe 30. lipnja a uprava se nije oglasila o njegovoj želji. Real Madrid je, pak, nakon kratke krize upisao tri pobjede zaredom protiv Seville, Borussije Monchengladbach i Atlético Madrida čime je Zidane učvrstio svoju poziciju.

Tagovi: Luka Modrić, Lionel Messi, Real Madrid, Zinedine Zidane, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE