GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zidane uskoro dolazi na klupu velikana

Zidane uskoro dolazi na klupu velikana
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.11.2021 / 13:35
Autor: SEEbiz / jutarnji.hr
PARIZ - Gdje će trenersku karijeru nastaviti Zinedine Zidane? Tvrdi se da francuskog genijalca vabi Manchester United kako bi zamijenio neuvjerljivog Ole Gunnara Solskjaera i da je u tome najglasnija njegova uzdanica iz Real Madrida, Cristiano Ronaldo.

S druge strane, El Mundo Deportivo piše da će Zizou sljedećeg ljeta preuzeti PSG, jer su katarski vlasnici nezadovoljni kako momčadi prepunoj zvijezda upravlja Mauricio Pochettino. Em rezultati nisu bajni, em je igra daleko od idealne, a Lionel Messi uglavnom djeluje neprepoznatljivo.

Zidane je u dva navrata vodeći Real Madrid pokazao i dokazao da zna voditi momčad u kojoj ima puno zvijezda osvojivši čak deset trofeja, od toga tri uzastopne Lige prvaka (pobjeđivao je u finalu Atletico Madrid, Juventus i Liverpool od 2016. do 2018. godine), što je uspjeh za povijest s obzirom da od formiranja natjecanja po skupinama 1992. godine, nitko nije obranio titulu. Dok Kraljevski klub nije uzeo tri u nizu.
Zidane je s Real Madridom (vodio ga je od 4. siječnja 2016. do 31. svibnja 2018. godine, pa od 11. ožujka 2019. do 27. svibnja 2021.) još dvaput bio prvak Španjolske, ima i dva naslova svjetskog prvaka, dva europska Superkupa i jedan španjolski Superkup.

Istina je i da je njegova najveća želja biti izbornik Francuske, ali kako nema naznaka da bi Didier Deschamps uskoro mogao odstupiti, nekako je realnije da preuzme najjači francuski klub. Pregovori su, tvrdi El Mundo Deportivo, začeti još prošlog ljeta, a namjera je da na Park prinčeva stupi na kraju ove sezone.

Tagovi: Zinedine Zidane, Paris SG, Real Madrid, Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE