GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zion odigrao sjajno, LeBron ga svejedno pobijedio

Zion odigrao sjajno, LeBron ga svejedno pobijedio
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2020 / 07:46
Autor: SEEbiz / Index.hr
LOS ANGELES - Samo četiri dana nakon prvog dvoboja LeBrona i Ziona NBA svijet sinoć je dobio reprizu koja je bila još spektakularnija.

LeBronovi Lakersi pobijedili su Pelicanse 122:114. Zion je bio fantastičan, s 35 poena i sedam skokova odigrao je najbolju partiju mlade karijere, no nije mogao protiv čudesnog Jamesa koji je ostvario triple-double s 34 poena, 12 skokova i 13 asistencija.

Williamson je dominirao u reketu gdje mu Lakersi nisu mogli ništa, zakucavao je napad za napadom. Šut mu je bio sjajnih 12-16 iz igre, a pokazao je i veliki napredak što se tiče slobodnih bacanja (11-13), što ga za sada najviše muči u igri.

Ipak, LeBron je na drugoj strani bio na drugoj razini, pogotovo u trenucima kada se lomila utakmica. Fantastičnim dodavanjima je razigravao suigrače, igrao dobru obranu, a u napadu trpao unutar reketa i izvan njega, što dokazuje sjajan šut iz igre (14-21) i za tricu (3-5). Najveću tricu na utakmici pogodio je preko Ziona dvije minute prije kraja utakmice kada je odveo Lakerse na +5. Nakon toga pobjeda Lakersa nikada nije bila ugrožena.

Lakersi čvrsto drže prvo mjesto Zapada s omjerom 46-13, dok su Pelicansi na 26-34 te su tri utakmice iza Memphisa koji drži osmo mjesto Zapada, zadnje koje vodi u doigravanje.

Tagovi: Zion Williamson, LeBron James, LA Lakers, New Orleans Pelicans
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE