GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zoran Mamić će voditi Dinamo do kraja sezone

Zoran Mamić će voditi Dinamo do kraja sezone
RJEŠENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2020 / 13:50
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Dinamo će do kraja sezone voditi Zoran Mamić. Sportski direktor kluba, Zdravkov brat, bivši kapetan i trener Dinama, nepravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i 11 mjeseci zbog pljačke Dinama.

"Građanski nogometni klub Dinamo obavještava javnost o tome da će u preostale tri utakmice HNL-a do kraja natjecateljske sezone 2019/20. prvu momčad Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić." priopćili su iz Dinama.

Mamić srednji ovako je komentirao što po drugi put kao trener preuzima Dinamo, kojeg je od 2013. do 2016. vodio kao menadžer engleskog tipa: "Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni."

Podsjetimo, Zoran Mamić je aktualni sportski direktor i brat bjegunca Zdravka Mamića, Oba su brata pod nepravomoćnom presudom za tešku pljačku kluba koji vode. Zoran Mamić će tako biti na klupi protiv Hajduka u nedjelju, a bio je trener Dinama i ranije u periodu od 2013. do 2016. godine.

U ulozi njegovog pomoćnika spominje se Damir Krznar, vojnik kluba koji je uz mlađeg Mamića skupljao iskustvo na Bliskom istoku. Zajedno su se vratili u Dinamo prošlog ljeta. Krznar je vodio omladinski pogon, a kratko je pomagao i Jovićeviću u stožeru prve ekipe.

Tagovi: Zoran Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE