GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac i Bogdanović odigrali sjajno, utakmica karijere Cama Thomasa

Zubac i Bogdanović odigrali sjajno, utakmica karijere Cama Thomasa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.02.2023 / 08:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ivica Zubac odigrao je sjajnu partiju u pobjedi Clippersa na gostovanju kod Netsa. Hrvatski centar za pola sata igre zabio je 19 poena uz 12 skokova, dvije asistencije, jednu blokadu i tri ukradene lopte.

Paul George postigao je 29, a Kawhi Leonard 24 poena za pobjedničku momčad iz Los Angelsea.

Bojan Bogdanović nastavio je s odličnim igrama u NBA ligi te je 14. put u zadnjih 16 utakmica postigao barem 20 poena. U porazu Detroit Pistonsa u Bostonu od vodeće momčadi lige Celticsa zaustavio se na 21, ali to mu je bila jedna od najučinkovitijih utakmica sezone.

Do 21 poena Bogdanović je stigao uz samo 11 šuteva iz igre, od kojih je pogodio šest. Trice je gađao 2/4, a realizirao je svih sedam slobodnih bacanja.

No, najveću pozornost privukao je 21-godišnji branič Brooklyna Cam Thomas koji je postigao 47 poena! Thomas je po odlasku Irvinga iskočio u prvi plan. Prvo je postigao 44 poena u pobjedi nad Wizardsima, a onda i tri poena više Clippersima. Postao je drugi najmlađi igrač u povijesti NBA lige koji je u dvije utakmice uzastopno postigao 40 i više poena. S nešto manje dana starosti uspjelo je to jedino LeBron Jamesu.

REZULTATI

Portland – Milwaukee 108:127

Golden State – Oklahoma 141:114

Utah – Dallas 111:124

Houston – Sacramento 120:140

Chicago – San Antonio 128:104

rooklyn – LA Clippers 116:124

Washington – Cleveland 91:114

Detroit – Boston 99:111

Tagovi: Ivica Zubac, Cam Thomas, Paul George, Los Angeles Clippers
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE