GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubac imao slabu večer, četvrti poraz Clippersa

Zubac imao slabu večer, četvrti poraz Clippersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.10.2021 / 09:30
Autor: SEEbiz / H
PORTLAND - Los Angeles Clippers odigrali su petu utakmicu nove NBA sezone te su upisali već četvrti poraz. Kao domaćin Portland je slavio 111-92.

Do posljednje četvrtine LA Clippers su bili u dohvatljivom zaostatku (do -10), ali su u zadnjih dvanaest minuta potonuli, a prvenstveno zbog pucački jake dionice Damiana Lillarda koji je ogled završio s 25 poena (trice 5-7). Vrlo dobar kod domaćina je bio Jusuf Nurkić s 14 poena i 17 skokova.

U gostujućem sastavu praktički je sam cijelu utakmicu gurao Paul George (42 poena, šut 15-24, trice 6-9), ali samo je još Kennard bio dvoznamenkast (16 poena). U sivilo se uklopio i hrvatski centar Ivica Zubac koji je za 22 minute postigao 3 poena, a imao je još pet skokova, po jednu asistenciju i izgubljenu loptu te dvije blokade. Iz igre je gađao 1-5, a s linije slobodnih bacanja 1-2.

LeBron James i Carmelo Anthony vodili su LA Lakerse do domaće pobjede protiv Clevelanda (113-101). James je ubacio 26 poena uz osam asistencija, ali je imao i sedam izgubljenih lopti i šut za tri samo 1-10. Melo Anthony je daleko bolje koristio svoje napadačke minute te je ubacio 24 poena uz odličan šut 9-12 i sjajnih 6-8 za tri poena.

Brooklyn je pobijedio Indianu 105-98, a pravi slavljenik na utakmici je bio domaći igrač LaMarcus Aldridge koji je 17 od 21 poena ubacio u drugom poluvremenu. Ujedno je time probio granicu od 20.000 poena u karijeri. Uspio je to tek kao sedmi aktivni igrač, odnosno, kao 48 ukupno u NBA povijesti.

Prvo ime susreta bio je James Harden koji je za Netse ubacio 29 poena (čak 16 s linije slobodnih bacanja) uz po osam skokova i asistencija, dok je Kevin Durant imao 22 poena, 11 skokova i sedam dodavanja.

Iako je bio dvojben za ogled Nikola Jokić je igrao, a njegov je Denver razbio Dallas 106-75. Jokić je ubacio 11 poena uz 16 skokova i osam asistencija. Na drugoj strani je Luka Dončić ubacio 16 poena uz vrlo loš šut 5-18.

U dvoboju do sada najbolje obrane (Miami) i najboljeg napada (Charlotte) slavila je obrana. Miami je pobijedio 114-99 uz odličan nastup Jimmyja Butlera (32 poena, 10 skokova i pet asistencija).

Fred VanVleet je ubacio čak 16 od ukupno 19 poena u zadnjoj četvrtini za slavlje Toronta protiv Orlanda od 110-109.

Tagovi: Los Angeles Clippers, Ivica Zubac, Paul George, Rajon Rondo, Patrick Beverly, Eric Bledsoe
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE